ინგრედიენტები
6 კვერცხი
½ ფილა 70% კულინარიული შოკოლადის
½ უშაქრო ბუნებრივი ბერძნული იოგურტი (სურვილისამებრ)
მომზადება
გამოაცალკევეთ კვერცხის ცილა
კვერცხის ცილა ათქვიფეთ გამაგრებამდე, გააჩერეთ.
შოკოლადი გავადნოთ მიკროტალღურ ღუმელში(ან ორთქლზე) და შემდეგ გავაციოთ.
ათქვიფეთ კვერცხი შოკოლადთან ერთად, დაუმატეთ ბერძნული იოგურტი.
ძალიან კარგად აურიეთ ერთგვაროვნებამდე.
მიღებული მასა მოაყარეთ კვერცხის ცილაში (არ ავთქვიფოთ).
ჩაასხით ფორმებში (თავსაფარებით) და შედგით საყინულეში.